Mijn laatste vakantiedagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Christiana Bohorquez - WaarBenJij.nu Mijn laatste vakantiedagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Christiana Bohorquez - WaarBenJij.nu

Mijn laatste vakantiedagen

Door: Christiana Maeghan Bohorquez

Blijf op de hoogte en volg Christiana

05 Augustus 2005 | Nederland, Amsterdam

Nu ben ik alweer zowat een anderhalf uur op Curacao. Maar hier is het laatste van m'n vakantie op Aruba:

Sparkling tour:
Op Aruba werd er zowat een maand geleden een talentenshow georganiseerd wat nu nog aan de gang is. Mijn neef heeft ingeschreven en zit er nog in. (Het is net een soort Idols) Ook de zussen van een meisje die ik heb ontmoet. Die zussen zingen echt goed. Ik hoop echt dat zij winnen. Maar ik wil ookwel dat mn neef wint. Hij wint dan namelijk AFL 35.000,-. Maar ik vind die meisjes de beste van de hele show.

Nieuwe kennissen:
Ik heb dus heel veel mensen ontmoet en het was echt supergezellie!!! Beste "buddy" van m'n neef: Rexy van 16. Die is echt heel aardig. En ook haar zus Roosje van uihmmm... 17 of 18. Ben niet zeker. Haar vriendin Viona van dezelfde leeftijd ongeveer d8 ik. Ook Ingrid en haar zusje Illiana of zoiets. Maar die ken ik niet zo goed. Die heb ik op de sparkling tour ontmoet en we zijn nogal naar seaport gegaan. Dan zijn er Luigi en zijn zusjes. Eentje van mijn leeftijd. Maar ik weer niet hoe je haar naam schrijft. Shany of zo. Oh, ik zou het niet weten. Dan zijn er weer 2 andere meisjes. En er was Robertje. 12 jarige jochie. Vervelende jochie, maar toch wel grappig. Er waren nog 2 jongens geloof ik, maar die ken ik niet zo goed.

Dan zijn er Natuurlijk de kids die er elk jaar zijn zoals Stephanie van 13, Heather van 13 en Giana van 13 en Bud, maar die heet eigenlijk George. Emily van 17 (aka Bacon Legs) en dat was het dan weer.

Probleem met security:
Op zaterdag zijn mijn nicht van 13: felishah, Stephanie, Heather Giana, Bud en ik gaan rondlopen. We gingen in de lift en Giana begon de "emergency bell" te drukken. Kwam er een security guard aan, wij renden weg, wilden helemaal naar boven via de trappen. Kwamen we erachter dat we op een 6de verdieping waren terwijl het hotel maar 5 verdiepingen heeft, conclusie, we waren in een unauthorized area ok gekent als het dak. Oeps!!!. Moesten we nog naar beneden. Dus we renden terug naar de lift (dit keer op de 5de verdieping) en we d8en van, die security is zeker ergens beneden, dus we gingen ergens anders heen. Weer in een unauthorized area zagen we een oude lift maar die werkte wel. Hij was ergens gescholen in een hoekje. Dus gingen we d'rin. Nou mooizo... het ws dus geen normale lift maar een chute oh oh... Komen we in een oversized bak met vuile handdoeken terecht ipv dat de lift gewoon opengaat. Rennen we weer weg en we zien de security en we gingen in de meisjes badkamer schuilen. Kwam bud als een kip zonder kop ons schterna rennen. Toen kregen we een andere idee: bud had een T-shirt in z'n hand, die pikte Stephanie en gooide het in de wc pot. hahaha. Arme bud moest hem gaan pakken. botste hij zo tegen een vrouw. whahahahahahahaha. Maja.
Toen waren we de security allang vergeten. Gingen we de gameroom binnen. Waren felishah en ik een soort politiespel aan het spelen, met pistolen. Zagen we de security ineens daar staan. Felishah draaide zich om en richtte haar pistool naar de security en begon te schieten. Was wel grappig. Moest je hem zien. Hij kon z'n lach niet meer houden en sindsdien werden we hele goede vrienden met alle security guards hahaha. Gemakkelijk zeg!

Pool:
In de Lobby staat er zo'n pool table. Je stopt 4 amerikaanse kwartjes in dat ding en je kunt dan een spel spelen. Wij waren niet van plan steeds een dollar te betalen. we stopten dus rotsen in de gaten zodat de de ballen steeds konden opvangen voor de volgende spel. Klinkt gemakkelijk. Komt Heather weer met het idee de rotsen iets meer naar beneden te duwen zodat niemand ze ziet. Mooi bed8 heather. Toen we er een bal in gooidenviel de rots nog verder naar beneden. Kregen we hem er niet meer uit. We lieten alles staan en kwamen een uur later terug. Ging ik naar de frontdesk toe: "I just put a dollar in the pooltable, but the balls seem to be stuck" kregen we hulp en niemand had het door dat wij eigenlijk de boosdoenders waren phew! (Anders was ik het ook niet, want ik speelde helemaal niet mee. Ik keek alleen maar.)

Jacuzzi problemen:
Bij de Jacuzzi hang er een bord waarop staat: "Children under he age of 15 are NOT allowed in the Spa"
Nou, ik ben 15 dus mag ik er wel in. Komt er zo'n security: "Liuttle girl. Get out of the Spa NOW! Can't you read the sign?"
Mooizo... Ben ik eindelijk 15 en geloven ze me niet.

Nog meer leeftijdsproblemen:
Aangezien er enkele dagen waren waarop ik niet kon zwemmen bleven Felishah en ik hangen in de Lobby. Gingen we naar de frontdesk. Die mensen zagen er net zo "bored" uit als wij. Dus begonnen we een geprekje. Vroegen ze uiteindelijk hoe oud we waren en we vroegen hun om te raden. Ze d8en dus (van lichaam en gezicht) dat ik 12 was en Felishah 10. Mooizo. Zeg ik dat ik 15 ben. geloven ze me niet. Moet ik naar boven om m'n paspoort te halen (had anders toch nix te doen).
Ook met de juf van de tourdesk werden we goede vriendjes. Tjah. Zij hebben anders toch nix te doen en wij ook niet.

We zijn ook gaan Carten. Was ik weer kleintje. geloven ze me weer niet en ik was toch te kort. Maar ik ging toch en ik wist nooit dat ik zo goed kon autorijden :p. Maar het was niet sarcastisch bedoeld. Ik werd 1ste... Jippie!!! de 2de keer werd ik 4de tegen amerikaanse jongens.

Nou, dat was zowat alles. Maar ik weet dat ik iets vergeet. Maar pech. Ik ga nu slapen want ik ben erg moe van reizen. Doei!

• 05 Augustus 2005 - 17:04

Ikke Weer:

Jah, nu weet ik wat ik ben vergeten!!!
    Ik heb geld zitten verdienen!!! Bij de tourdesk ging ik iets vertalen en ik kreeg er f10,- voor. En ik had een gratis ticket gewonnen voor een submarine trip en die gaf ik aan iemand en ik kreeg er zomaar $10 voor ;)

• 08 Augustus 2005 - 16:43

Elyna:

egt een cooluh site man!:P:D
    xxxxxxxx je nicht uit nederland (elyna bohorquez)