Mijn laatste dagen op Curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Christiana Bohorquez - WaarBenJij.nu Mijn laatste dagen op Curacao - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Christiana Bohorquez - WaarBenJij.nu

Mijn laatste dagen op Curacao

Door: Christiana Maeghan Bohorquez

Blijf op de hoogte en volg Christiana

19 Juli 2005 | Nederland, Amsterdam

Mijn verjaardag was superleuk en gezellig.
Heb ook geholpen met de vakantieplan. En weer op babouche gesprongen. Dat hoef ik niet meer te doen. Voortaan lkkr op Dutchie. Cybele en ik hebben ook een uurtje geoeffend voor een voltiugedemo op woensdag.

Woensdag:
Alweer vakantieplan. Ik heb lkkr rondleiding gegeven en daarna Voltigedemo!!!
Was eigenlijk een disaster, maar dat heeft niemand gemerkt dus boeiuh d'rmee
Ook dressuurles op Dutchie. Dutchie liep zoo mooi!!! Daarna lkkr zonder zadel crossen op Dutchie. Was leuk!

Donderdag:
's Ochtends op Dutchie gesprongen. Parcours van 1 meter. Ging heel goed. Maar Dutchie is toch geen ster in springen.
's Middags afscheid nemen van Mattie.

Vrijdag:
's Ochtends was ik op de manege. Dees moest 2 paardjuhs longeren en wassen en heb ook lkkr zadel zitten invetten.

Zaterdag:
Zowat de hele ochtend in de bar gezeten. 's middags gaan zwemmen. 's Avonds Barbacue bij Alessandra thuis en naar de erfenis gekeken.

Zondag:
's ochtends naar een film gekeken en 's middags afscheid genomen van Kirrie.
Bleef toen tot 's avonds met Sabrya kletsen.

Maandag:
's Ochtends mijn haar laten knippen en feunen en 's middags Dutchie gelongeerd en kennis gemaakt met de babysitter van Manuel's zusjes.

Morgen lkkr Springen, ik hoop op Dutchie weer. Woensdag dressuur. Nogmaals, ik hoop op Dutchie en donderdag ochtend waarschijnlijk weer springen op Dutchie zodat ik donderdag avond naar Aruba kan gaan.
Morgen ook "school-shopping"leuk joh!

Nou kga weer doeiii!!

• 19 Juli 2005 - 18:15

Kirsten:

heee chrissy
    moest je er niet bijzetten dat het bij mijn afscheid verschrikkelijk was??:p just kiddin' leuke site hoor. kuzz

• 20 Juli 2005 - 23:28

Chrissy:

Ja idd... Was echt niet leuk hoor!
    Maja, alles was beknopt sooo... maar ik mis je heel veel hoor! En Daan ook.
    Thelma en Nicolette ook en Manon ook.